Salon Soap

Salon Soap v/Karin Jensen er din frisørsalon i Tune. Få et dybere indblik i din lokale frisørsalon.

En frisørsalon i Tune med dine ønsker i fokus

Står du og har behov for en behandling eller en klipning, står vi altid klar til at imødekomme dine ønsker. Vi har altid dine behov i fokus, og imens vi hører om dine tanker, kan du i mellemtiden få en god kop kaffe eller te. Du kan også finde inspiration til dit nye look i et af vores mange livstilsmagasiner.

Vi gør meget ud af at finde en stil og den frisure, der passer til lige netop dig. Du er i fokus, og du kan være sikker på, at vi altid kan hjælpe dig med at udtænke ideer og komme med forslag, som passer til dit personlige udtryk. Vores mange års erfaring er din sikkerhed for enten kreative eller stilrene behandlinger.

Under behandlingen vil du blive plejet med kvalitetsprodukter, der oven i købet er økologiske. Vores økologiske produkter er blandt de midler, der er mest miljøvenlige på markedet. Vi prioriterer i høj grad produkter, som er hensigtsmæssige for miljøet og gavnende for håret. Se alle vores produkter i butikken.

Hvis du bliver glad for et af produkterne, kan du være sikker på at finde det blandt vores brede sortiment. Står du og mangler et produkt til et helt konkret formål, kan vi også hjælpe dig med at finde et, der rummer dine behov. Vi tager altid udgangspunkt i din situation og eventuelle problematikker. 

Frisørsalonens behandlere

Her kan du få nærmere indblik i, hvem der plejer og behandler dit hår i vores frisørsalon i Tune.
 Du er meget velkommen til at tage et smut forbi salonen for en uforpligtende snak.

Karin Jensen

Indehaver
Karin er salon Soaps dygtige indehaver.
Karin er uddannet frisør og driver dagligt salonen.

Louise

Frisør
Louise er salonens uddannede frisør.
Louise har være ansat siden november 2015.